Patogiausi drabužiai kūdikiams - šliaužtinukai?



Senesniame įraše gana plačiai aptarėme iš ko turėtų būti sudarytas naujagimio kraitelis, o šiandien didesnį dėmesį norime skirti vienai drabužėlių kategorijai - šliaužtinukams. 

Taigi, kodėl šliaužtinukai? Nes mūsų ir daugelio kitų mamyčių nuomone šliaužtinukai yra patogiausias drabužėlis kūdikiams pirmaisiais gyvenimo mėnesiais. Įvairūs komplektukai kūdikiams, kostiumėliai, suknelės išties atrodo labai gražiai, tikrai verta turėti keletą jų esant progai ar išvykoms į svečius, bet kai kalbame apie patogumą, tai pirma mintis, kuri šauna į galvą - šliaužtinukai. Bent jau mūsų mažylė kūdikystėje su šliaužtinukais būdavo praktiškai visą parą, tik buvome pasiskirstę, kurie skirti nakties miegeliui, o kurie dienos tyrinėjimams namuose. Na o kai paaugo, šliaužtiknukus naudojome tik nakties miegeliui iki beveik 2 metukų. 



Skirtingai negu komplektukai ar pižamos iš 2 dalių, kur kelnytės gali smukti, o palaidinė susikelti į viršų taip apnuogindamos nugarytę ir juos nuolat reikia vis pataisyti,  aprengus vaikutį šliaužtinukais galite būti ramūs, jog drabužėlis išliks savo vietoje.  Be to,  šliaužtinukai yra uždaromis pėdutėmis, kad vaiko kojytės visada būtų šiltos. Tai ypač aktualu nakties miegelio metu, nes vaikai dažnai nusispardo kaldrytes, o mamos vis keliasi jų užkloti. Taigi, tokios vientisos pižamos vaikams - šliaužtinukai yra puikus sprendimas, kuris leis ramiai miegoti naktį tiek jums tiek jūsų mažyliui, nes būsite tikri, jog vaikutis nesušals. 



O taip pat šliaužtinukų yra ir labai gražių dizainų, įvairaus storumo, gali būti užsegami spaudėmis arba užtrauktuku, tad iš tokio didelio pasirinkimo tikrai rasite ir pritaikysite sau tinkamus. Na o mes šiandien norime parekomenduoti vieno prekės ženklo šliaužtinukus, t,y. NEXT šliaužtinukai. Daugelis mamų juos giria dėl labai geros kokybės, jie po poros plovimų nenusiskalbia, nesusiburbuliuoja, ilgai išlieka kaip nauji. O taip pat turi ir daug gražių, akį traukiančių dizainų. Dėl šių priežasčių NEXT šliaužtinukai yra viena perkamiausių prekių mūsų parduotuvėje . Tačiau jų turime ne visada, o tik kai pavyksta iš tiekėjo gauti labai gera kaina, tad ir jums galime pasiūlyti žemą NEXT šliaužtinukų kainą. Tačiau šliaužtinukų kiekis būna ribotas ir jie greit išperkami, o šiuo metu kaip tik gavome ilgai lauktą NEXT šliaužtinukų papildymą, tad mielai kviečiame apsilankyti www.ponulis.lt ir išsirinkti drabužėlius savo mažyliams. 




P.S. Mielos mamytės,  būtų nuostabu jei komentaruose pasidalintumėte kokie kūdikių drabužėliai jums buvo patys pačiausi! 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kalėdinė šeimos fotosesija: patarimai stilingam įvaizdžiui sukurti

Naujagimio kraitelis: patarimai būsimiems tėveliams