PUOŠNIOS SUKNELĖS MERGAITĖMS: SUKNELĖS KRIKŠTYNOMS, GIMTADIENIAMS, FOTOSESIJOMS IR KITOMS PROGOMS


Suknelės mergaitėms


 Sveiki, mieli tėveliai ir mamytės!

Su dideliu džiaugsmu pristatome  naują puošnių suknelių kolekciją mergaitėms! Šios suknelės sukurtos su meile ir dėmesiu detalėms, kad jūsų mažosios princesės atrodytų nepriekaištingai per svarbiausias jų gyvenimo akimirkas.

Nesvarbu, ar tai būtų šeimos šventė, gimtadienis ar kitas ypatingas įvykis, mūsų kolekcijoje rasite suknelę kiekvienai progai. Kiekviena suknelė yra kruopščiai pagaminta, kad atitiktų aukščiausius kokybės standartus ir suteiktų jūsų mergaitei ne tik grožį, bet ir patogumą.


Krikštynų Suknelės

Krikštynos yra ypatinga diena tiek mažytei, tiek visai šeimai. Mūsų kolekcijoje rasite nuostabias baltos spalvos sukneles, papuoštas subtiliais nėriniais  ir tiulio sluoksniais. Pačioms mažiausioms pobniutėms siūlome bodžiukų tipo sukneles - šios suknelės yra ne tik gražios, bet ir patogios, todėl jūsų mažylė jausis komfortiškai per visą ceremoniją.


Suknelės kūdikiams

krikštynu suknelės

Krikštynų suknelės




Gimtadienio Suknelės

Gimtadieniai yra viena iš laukiamiausių dienų metuose, ypač mažosioms mergaitėms. Mūsų gimtadienio suknelės yra spalvingos ir žaismingos, su įvairiais raštais, blizgučiais ir drugeliais. Nesvarbu, ar jūsų dukrytė svajoja būti princese, fėja ar superheroje, mūsų kolekcijoje rasite tobulą suknelę, kuri atitiks jos svajones.


Suknelės mergaitėms

Suknelės mergaitėms

Suknelės mergaitėms



Fotosesijų Suknelės

Fotosesijos yra puiki proga įamžinti nuostabias akimirkas, todėl svarbu, kad jūsų mažoji atrodytų tobulai. Mūsų fotosesijų suknelės yra elegantiškos ir stilingos, su moderniais ir klasikinių stilių elementais. Pasirinkite iš plataus spalvų ir dizaino asortimento, kad suknelė puikiai derėtų prie fotosesijos temos ir vietos.



Suknelės kūdikiams

Suknelės mergaitėms


Apsilankykite mūsų  interneto svetainėje www.ponulis.lt ir atraskite naują puošnių suknelių kolekciją savo mažosioms princesėms. Mes tikime, kad mūsų suknelės padės sukurti nepakartojamus prisiminimus ir padarys kiekvieną progą ypatingą.

Iki pasimatymo ir linkime nuostabių akimirkų!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kalėdinė šeimos fotosesija: patarimai stilingam įvaizdžiui sukurti

Naujagimio kraitelis: patarimai būsimiems tėveliams

Patogiausi drabužiai kūdikiams - šliaužtinukai?