Naujagimio kraitelis - išeitis laiką taupantiems tėveliams

Kūdikio laukimas yra nepaprastas, stebuklingas laikotarpis, kūrio metu tėveliai turi labai daug ką sužinoti ir kam pasiruošti, na o  vienas būtiniausių dalykų - naujagimio kraitelis.



Paruoštas naujagimio kraitelis - pagalba būsimiems tėveliams?

Pateikiame Jums keletą priežasčių, kodėl verta rinktis naujagimio kraitelį:

1. Naujagimio kraitelis - taupo tėvelių laiką

Laukiant savo mažylio su meile ir švelnumu renkamas kiekvienas rūbelis, pataliukai, žaisliukai. Tačiau šis ieškojimas reikalauja nemažai laiko,  jei norite sutaupyti laiko bei jėgų verta atkreipti dėmesį į paruoštus komplektukus naujagimiams. Naujagimio kraitelis – tai keletos derančių drabužėlių rinkinys, kuris ne  tik atrodo labai gražiai, bet ir yra puiki išeitis savo laiką tausojantiems tėveliams, nes viskas bus vienoje vietoje ir puikiai suderinta tarpusavyje.

 2.Komplektukai kūdikiams  atrodo labai stilingai ir gražiai

Taigi, tokie komplektukai kūdikiams palengvina ir mamytės kasdienybę, nes nebereikia sukti galvos ką prie ko derinti, kad atrodytų stilingai ir gražiai. Tereikia turėti keletą komplektukų pasikeitimui.   

3. Naujagimio kraitelis - praktiška dovanos idėja kūdikiui

Naujagimio karaitelis gali būti dailiai supakuotas dežutėje, tad  toks kraitelis taip pat  yra ir  puiki palankynų dovana naujagimiui!



Maloniai kviečiame apsilankyti mūsų elektroninėje pardotuvėje www.ponulis.lt , kur rasite išskirtinių dizainų, mielus ir kokybiškus kraitelius kūdikiams. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kalėdinė šeimos fotosesija: patarimai stilingam įvaizdžiui sukurti

Naujagimio kraitelis: patarimai būsimiems tėveliams

Patogiausi drabužiai kūdikiams - šliaužtinukai?