Krikšto rūbai - kaip išsirinkti?

 




Krikštynos nuostabi šventė tiek mažyliui, tiek visai šeimai, tačiau daugelis ją minime labai skirtingai. Vieni renkasi jaukią šventę nedideliame šeimos rate,  kiti iškelia pompastišką puotą su daugybe svečių, renginio vedėju bei nuostabiomis dekoracijomis. Iš tiesų nėra vieno teisingo būdo švęsti - kiekvienas pasirenkame pagal savo norus ir galimybes. Tačiau nepriklausomai nuo to kokį krikštynų šventės tipą pasirinksite, jums tikrai reikės krikšto rūbelių savo mažyliui ar mažylei. 

Tad kviečiame pasižvalgyti po  www.ponulis.lt šventinę kolekciją, kurioje ne tik puošnios suknelės mergaitėms ir kostiumėliai berniukams, bet ir puošnūs drabužėliai patiems mažiausiems kūdikėliams. Drabužiai kūdikiams ir vaikams pasipuošti krikštynoms, gimtadieniams, vestuvėms, fotosesijoms ir kitoms progoms. O svarbiausia viskas labai protingomis kainomis!


Puošnios suknelės mergaitėms ir kūdikiams

Nuostabaus grožio suknelės dekoruotos tuliu, karoliukais, kaspinėliais. Prabangūs ir elegantiški modeliukai, su kuriais kiekviena mergaitė atrodys it princesė. Krikštynų šventei dažniausiai renkamasi baltos arba kreminės spalvos suknelės. 

 





Puošnūs kostiumėliai berniukams

Elegantiški kostiumėliai mažiesiems džentelmenams. Mūsų asortimente rasite tiek komplektukų ilgomis rankovėmis bei kelnėmis, tiek puošnių vasariškų kostiumėlių su šortais. Krikštynų šventei dažniausiai renkamasi šviesių spalvų kostiumėliai berniukams, dominuoja balta, žydra, kreminė bei rusva spalvos. 







Asortimentą nuolat pildome, tad kviečiame apsilankyti www.ponulis.lt ir išsirinkti savo šventinį drabužėlį!












Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kalėdinė šeimos fotosesija: patarimai stilingam įvaizdžiui sukurti

Naujagimio kraitelis: patarimai būsimiems tėveliams

Patogiausi drabužiai kūdikiams - šliaužtinukai?